Emigreren op of na je 50e.

, Kees
30-10-2017, 15:00 uur

Hallo,

Ik zit al jaren met de wens om te emigreren naar Australie. Ik ben nu 48 en mijn vrouw is 47. Ik zelf ben 2 keer eerder in Perth geweest op vakantie en dat is me onvoorstelbaar goed bevallen. Ik heb vele tv progamma's gezien over emigreren naar Australie dus weet hoe mooi het allemaal is. Ik en mijn vrouw zijn Nederland al jaren zat helaas. Wij smachten naar avontuur en vooral het goede stresloze leven op.onze leeftijd.Nederland heb ik helemaal gezien in alles.

En nee, als mensen denken dat dit een opleving is dan hebben ze het mis. Dit is iets dat ons al jaren bezighoud. En nu onze kinderen de deur uit zijn willen we eens aan onzelf denken en genieten van het leven. Ik heb vele artikelen gelezen over emigreren naar Australie na je 50e en weet dus dat het geen makkelijk iets is. Nee, ik heb geen miljoen Australische dollars die nodig schijnt te hebben wil je na je 50e naar Austrie kunnen emigreren.

Ik heb wel een (internet) bedrijf dat online douchcabine's verkoopt. Daar kunnen we ons financieel mee redden. Zoiets zou ik ook makkelijk kunnen opzetten in welk ander land dan ook. Ik heb ongveer 75.000 euro spaar geld. Nu is de vraag, kunnen wij met deze feiten emigreren naar ons droomland Australie over een jaar of 2?? Mischien zijn er mensen hier die ons veel verder kunnen helpen of uit eigen ervaring spreken op onze leeftijd?
Dit is voor ons een eerste aanzet om echt te beginnen met het verwezenlijken van onze droom. Ik hoop daarom dan ook dat er nuttige zoniet hele goede tips etc binnen komen.

Alvast bedankt.

Kees

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Kees

Re: Emigreren op of na je 50e.

, Dreamer
13-11-2017, 16:17 uur

Beste Kees,

Je kan gratis een visumcheck laten doen op de website visa4you.
Zo kom je er snel achter wat je kansen zijn.

Vriendelijke Groet,

Dreamer

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Dreamer
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.
Ik ontvang graag aanbiedingen en nieuws over Australië, plaats mij op de mailinglijst van het Australieforum

  


terug